Word regiomanager bij Bender

Bender groeit hard! Kom jij ons team regiomanagers aanvullen? Binnen jouw regio ben jij het gezicht voor onze opdrachtgevers in de zorg, het sociaal- of ruimtelijk domein of bedrijfsvoering. En tegelijkertijd begeleid je jouw gedetacheerde collega’s in hun persoolijke en professionele groei. Je krijgt een gevarieerd takenpakket met alle ruimte voor eigen initiatieven. Voor welk werkveld gaat jouw hart sneller kloppen?

Wat doet een regiomanager bij Bender?

Als regiomanager ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van onze professionals bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers (overheid en semioverheid). Hiertoe initieer je op creatieve wijze commerciële acties, waaraan je op een efficiënte wijze opvolging geeft. Je bent het eerste aanspreekpunt/leidinggevende voor de opdrachtgever en de daar geplaatste professionals. Daarbij is het jouw prioriteit om te zorgen voor een optimaal klimaat waarin medewerkers kunnen excelleren en krachtige samenwerkingen met (lokale) overheid ontstaan. Jij bent een sparringpartner op niveau en voorziet in creatieve oplossingen voor gemeenten, provincies en omgevingsdiensten.

Bender voor jou, hoe doen we dat?

  • Een uitstekend salaris, bonusregeling en secundaire voorwaarden
  • Een (elektrische) leaseauto met tankpas of eigen vervoersbudget
  • Eigen invulling van de rol zodat jij optimaal kan presteren
  • De allerleukste Bender feestjes, borrels, BBQ’s en sportevenementen
  • Hybride werkvorm, ondersteund met goede devices (laptop en smartphone)
  • Een informele werksfeer waarin jij je zeker snel thuis gaat voelen
  • Een eigen opleidingsbudget voor persoonlijke ontwikkeling via de Bender Academie

Bender als werkgever

Aandacht en groei nemen we zo serieus, dat we het in een belofte hebben gegoten: de Bender Belofte van Aandacht en Groei. Daar maken we op alle mogelijke manieren werk van. Intern en extern. Formeel en informeel. Met opleiding en afwisseling. Professioneel en persoonlijk. Wij koesteren onze mensen. Met alle aandacht voor wat jou drijft en gelukkig maakt. Met alles wat bijdraagt aan jouw groei, aan jouw competenties. Met de Bender Belofte van Aandacht en Groei. Daar kom je verder mee.

 

Word jij onze nieuwe regiomanager?

Bekijk regiomanager vacatures