Ruimtelijk Domein

Ben je een professional met ervaring binnen het ruimtelijk domein? Wil jij gemeentes helpen met het creëren van een toekomstbestendige leefomgeving? Dan zijn wij bij Bender op zoek naar jou! Bender is detacheerder binnen het publiek domein en een werkgever waar je terecht kunt voor een uitdagende baan.

Wil je meer weten over werken bij Bender? Bekijk onze vacatures, opleidingsmogelijkheden en traineeships en wie weet verwelkomen we je binnenkort als onze nieuwste collega!

Vacatures & Traineeships

Vacatures

Werkzaam binnen het ruimtelijk domein betekent werken aan de ruimtelijke behoeften binnen een gemeente. Gemeenten hebben de verantwoordelijkheid voor het creëren, onderhouden en het beheren van een sterke fysieke leefomgeving voor burgers en bedrijven. Wil jij ze helpen met de aanpak hiervan? Dan ben jij de professional die we zoeken! Bekijk diverse vacatures en beschikbare profielen binnen dit domein.

Onze Vacatures

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wie komt werken bij Bender kan zichzelf blijven ontwikkelen via de Bender Academie. Aan dit opleidingsinstituut volgen onze professionals opleidingen die ze helpen met hun werkzaamheden. Verdiep je bijvoorbeeld in de actualiteiten rondom de Omgevingswet of volg een cursus motiverende gespreksvoering of projectleiding. Allemaal vaardigheden waardoor je jouw werk nog beter kunt doen. Bekijk onze opleidingen en kies jouw opleiding bij Bender!

Opleidingsaanbod

Onze traineeships

Heb je nog niet de benodigde ervaring om gelijk zelfstandig aan de slag te gaan? Dan bieden wij je de mogelijkheid te starten met een traineeship. Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Je wordt klaargestoomd om zelfstandig aan de slag te gaan in het vakgebied met een interessante mix tussen theorielessen en praktijkervaring.

Leer de kneepjes van het vak door mee te lopen met ervaren Bender collega’s en duik in de theorie tijdens de klassikale (online) lessen. Na het afronden van het traineeship gaan we op zoek naar een passende opdracht bij een van onze opdrachtgevers en kun je gelijk aan de slag.

Bekijk alle traineeships

Onze functies

Binnen het ruimtelijk domein hebben wij diverse soorten functies. Je kunt onder andere aan de slag als Beleidsadviseur ruimtelijke ordening, Projectleider gebiedsontwikkeling of Adviseur duurzaamheid en energie. Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of met een traineeship te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures & Traineeships