Adviseur Duurzaamheid en Energie

Wil jij bijdragen aan de klimaat- en energietransitie van gemeentes in Nederland? Dan is de functie van Adviseur Duurzaamheid en Energie bij Bender iets voor jou. Alle gemeentes in Nederland staan voor de uitdaging om de CO2 uitstoot in Nederland te verminderen en zetten daarvoor initiatieven op met particulieren en ondernemers. Wil jij hierbij helpen? Bekijk dan onze vacatures en traineeships en kom werken bij Bender!

Vacatures & Traineeships

Vacatures Adviseur Duurzaamheid en Energie

Als Adviseur Duurzaamheid en Energie verbind jij verschillende initiatieven en zorg je ervoor dat de doelen uit het nationaal klimaatakkoord door gemeentes worden gehaald. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor vragen en de aanjager van lokale initiatieven die bijdragen aan het behalen van de klimaatdoelen. Ben jij een ster in samenwerken en verbinden en heb je aantoonbare affiniteit met de energietransitie en duurzaamheid? Bekijk snel onze vacatures.

Vacatures Duurzaamheid en Energie

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende verdiepingstrajecten. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Traineeship Duurzaamheid en Energie

Een traineeship is een fantastische keuze voor iedereen die aan het begin van zijn carrière staat of zich wil laten omscholen voor een functie in het ruimtelijk of sociaal domein. Tijdens een traineeship ga je eerst een aantal weken aan de slag met de theorie, waarna je praktijkervaring opdoet en enkele maanden meedraait op verschillende projecten. Na het succesvol afronden van het traineeships gaan we samen met je op zoek naar een passende opdracht bij een van onze opdrachtgevers. Wil aan de slag met een waardevolle functie? Dit is je kans!

Traineeship Duurzaamheid en Energie

Gerelateerde vacatures

Liever solliciteren op een andere functie? Bekijk dan ons aanbod vacatures binnen het ruimtelijk domein. Zo kun je bij Bender ook aan de slag als Beleidsadviseur Duurzaamheid en Energietransitie, Projectleider Mobiliteit of Adviseur RO.

Meer informatie?

Wil je meer weten over een baan bij Bender of wil je solliciteren? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships