Adviseur Mobiliteit en Verkeer

Ben jij een ster in het vertalen van mobiliteitsvraagstukken naar hapklare oplossingen? Dan ben jij wellicht de professional in de mobiliteit die wij zoeken. Als Adviseur Mobiliteit en Verkeer bij Bender ga je aan de slag voor verschillende opdrachtgevers en help je ze met de vertaalslag van mobiliteitsvraagstukken naar passende oplossingen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en houd je van afwisseling in je werk? Lees dan meer over onze vacatures en werken bij Bender.

Vacatures

Vacatures Adviseur Mobiliteit en Verkeer

Als Adviseur Mobiliteit en Verkeer ga je bij gemeentes aan de slag met mobiliteitsvraagstukken. Je verbindt de juiste mensen met elkaar en zorgt dat de leefbaarheid van de omgeving gewaarborgd blijft. Buig je over verschillende projecten en help met het vernieuwen van mobiliteitsplannen in verschillende steden. Passen jouw kwaliteiten en ervaring bij deze uitdaging? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures Adviseur Mobiliteit en Verkeer

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en aanvullende opleidingen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Volg relevante opleidingen tijdens je werk

Wie bij Bender aan de slag gaat als expert in de mobiliteit krijgt de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen. Via de Bender Academie volg je cursussen en opleidingen die ervoor zorgen dat je jouw werk bij klanten nog beter kunt doen. Ga bijvoorbeeld aan de slag met je leiderschapskwaliteiten en groei door binnen onze organisatie.

Opleidingen voor Mobiliteitsadviseurs

Gerelateerde vacatures

Ga je liever aan de slag met een andere uitdaging binnen het ruimtelijk domein? Ook dan hebben we verschillende opties. Bekijk bijvoorbeeld onze vacature voor Beleidsadviseur RO.

Meer informatie?

Wil je meer weten over werken in de Mobiliteit en Verkeer bij Bender? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden je vragen graag!

Vacatures