Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening

Aan de slag als Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening? Via Bender vind je een baan, opleiding of traineeship waar persoonlijke groei en werkplezier op nummer één staan. Op onze website vind je veel verschillende vacatures en opleidingen binnen het ruimtelijk domein.

Bender is er voor jou. Van starter tot aan ervaren professional. Wij bieden ook aanvullende trainingen en vinden persoonlijke begeleiding belangrijk. Zo kun je jezelf door je carrière in het ruimtelijk domein als Beleidsadviseur blijven ontwikkelen en uitdagen. Bekijk ons opleidingsaanbod en schrijf je in of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships

Vacatures Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening

Via Bender kun je aan het werk als Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening in verschillende gemeenten. Van grotere gemeenten tot aan de gemeenten met wat lagere inwonersaantallen! Als Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening draag je bij aan de oplossing van complexe vragen in de regio. Je brengt partijen samen met als doel om verdere vooruitgang te boeken. Ben je doelgericht, punctueel, sociaal vaardig en wil je graag het verschil maken? Vind dan hier de Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening vacature die bij je past.

Aanbod Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Opleidingen

Bender biedt opleidingen aan om je als Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening door te blijven ontwikkelen. Dat kan om een volledige maar ook verkorte opleiding gaan. Wij werken met aanvullende trainingen, persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken. Denk hierbij aan een kennissessie over de Omgevingswet of een training over politieke sensitiviteit. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie.

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Onze vacatures