Foto Man Solliciteren via Bender

Beleidsmedewerker Milieu en Duurzaamheid Brabant

Wil jij graag aan de slag bij de gemeente als Beleidsmedewerker Milieu en Duurzaamheid in Brabant? Via Bender vind je een baan, opleiding of traineeship waar persoonlijke groei en werkplezier op nummer één staan. Op onze website vind je veel verschillende vacatures en opleidingen binnen de wereld van dit vak.

Bender richt zich op studenten en ervaren professionals. Wij bieden aanvullende trainingen aan en vinden persoonlijke begeleiding belangrijk. Zo kun je jezelf door je carrière in het ruimtelijk domein blijven ontwikkelen en uitdagen. Bekijk ons aanbod en meld je vrijblijvend aan of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships

Vacatures Beleidsmedewerker Milieu & Duurzaamheid

Via Bender kun je aan het werk als Beleidsmedewerker Milieu en Duurzaamheid in Brabant bij verschillende gemeenten. Je speelt een belangrijke rol en helpt gemeenten mee in het realiseren van de milieu en duurzaamheid doelen. Ben je een aanpakker, werk je secuur en wil je graag het verschil betekenen? Vind dan hier de Beleidsmedewerker Milieu en Duurzaamheid Brabant vacature die bij je past.

Aanbod Milieu en Duurzaamheid

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende opleidingen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Aanbod Academie

Traineeship Beleidsmedewerker Milieu en Duurzaamheid 

Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken en leren. Je start met een periode van theorielessen om je voor te bereiden op het werkveld. Daarna ga je naast de studie aan de slag bij een opdrachtgever die bij jou past en aan jouw wensen voldoet.

Tijdens het traineeship word je klaargestoomd om zelfstandig in het werkveld aan de slag te gaan. We bereiden je voor op de veranderingen in het beroepsveld en de uitdagingen die daarbij horen. Zo ben je op het einde van het traineeship klaargestoomd als Beleidsmedewerker Milieu en Duurzaamheid!

Traineeships Milieu en Duurzaamheid

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!