Foto Man Solliciteren via Bender

Beleidsmedewerker Milieu en Duurzaamheid

Ga jij als expert vormgeven aan het gemeentelijk milieu- en duurzaamheidsbeleid? In deze belangrijke rol als Beleidsmedewerker Milieu en Duurzaamheid weet jij als geen ander gemeenten vooruit te helpen met vraagstukken. Samen met lokale overheden werk je aan een duurzamere leefomgeving. Bender heeft mogelijkheden voor een baan of traineeship.

Vacatures & Traineeships

Vacatures Beleidsmedewerker Milieu & Duurzaamheid

Als Beleidsmedewerker Milieu en Duurzaamheid heb jij de regie en ligt de focus op het vraagstuk. Elke opdracht is uniek en verdient een eigen aanpak. Je hebt een actieve rol in het implementeren van de Omgevingswet. Je streeft naar doelen uit het klimaatakkoord en stelt milieukundige adviezen op. Jij zorgt voor verduurzaming door bijvoorbeeld energievoorzieningen structureel aan te pakken.

Aanbod Milieu en Duurzaamheid

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Beleidsmedewerker Milieu en Duurzaamheid traineeships

Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Je start met een periode van theorielessen om je voor te bereiden op het werkveld. Daarna ga je naast de studie aan de slag bij een opdrachtgever die bij jou past en aan jouw wensen voldoet. Tijdens het traineeship word je klaargestoomd om zelfstandig in jouw werkveld aan de slag te gaan. We bereiden je voor op de veranderingen en de uitdagingen die daarbij horen. Zo ben je aan het einde van het traineeship klaar om aan de slag te gaan als Beleidsmedewerker Milieu en Duurzaamheid. Bekijk ons complete aanbod of solliciteer direct.

Traineeships Milieu en Duurzaamheid

Locaties

Er zijn diverse regio’s om als Beleidsmedewerker Milieu en Duurzaamheid aan de slag te gaan. Regio’s zoals Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant worden altijd aangeboden binnen onze vacatures. Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Meer informatie?

Krijg jij energie uit diversiteit in projecten en weet jij met jouw kennis creatieve oplossingen te vinden voor elk vraagstuk? Kijk dan verder naar Beleidsmedewerker Milieu en Duurzaamheid vacatures of traineeships bij jou in de buurt. Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures & Traineeships