Beleidsmedewerker Recreatie en Toerisme

Ben jij een ster in het verbinden van mensen en het uitdenken van ontwikkelingen en projecten? Heb je ook nog eens ervaring in de sector recreatie, toerisme en economie? Dan ben jij de Beleidsmedewerker Recreatie en Toerisme die we bij Bender zoeken. Ga aan de slag voor onze klanten en help gemeentes met het realiseren van initiatieven. Meer weten? Bekijk onze vacatures en wellicht zien we je binnenkort bij Bender!

Vacatures

Beleidsmedewerker Recreatie en Toerisme vacatures

Als Beleidsmedewerker bij Bender behartig jij de belangen van de gemeente en schat je initiatieven van particulieren en ondernemers op waarde. Koppel de juiste personen vervolgens aan elkaar en zorg dat plannen gerealiseerd kunnen worden. Als Beleidsmedewerker Recreatie en Toerisme werk je elke paar maanden aan een nieuw project en ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Hierdoor heb je een hele dynamische en uitdagende baan. Meer weten? Bekijk onze vacatures:

Bekijk hier de vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen en verdiepingscursussen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Waarom werken bij Bender?

Bender is de detacheerder binnen het ruimtelijk domein. Kom je werken bij Bender, dan doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat je onze klanten zo goed mogelijk kunt helpen. Bij Bender krijg je als projectleider de mogelijkheid om jezelf breder te ontwikkelen als trainer voor nieuwe professionals in het werkveld. Zo mag je bijdragen aan de ontwikkeling van opleiding uit het traineeship, krijg je de ruimte om eigen trainingen te ontwikkelen en fungeer je als sparringpartner voor young professionals. Wij geloven in de kracht van aandacht, want met de juiste aandacht ontstaat groei! Jij ziet deze aandacht terug in de persoonlijke samenwerking en kennisdeling met elkaar.

Gerelateerde vacatures

Wil je graag werken bij Bender, maar past de vacature Beleidsmedewerker Recreatie en Toerisme niet perfect bij jouw kwaliteiten? Bekijk dan onze andere vacatures binnen het ruimtelijk domein.

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures