Consultant Duurzaamheid en Energie

Wie aan de slag gaat bij Bender als Consultant Duurzaamheid en Energie kiest voor een baan met impact. In deze uitdagende functie help je gemeentes en aanverwante organisaties met hun transitie naar een duurzamere samenleving. Omdat de weg naar een duurzame samenleving gepaard gaat met de nodige inzet en expertise zijn wij bij Bender op zoek naar Consultants Duurzaamheid en Energie. Ga bij verschillende gemeentes aan de slag en bijt je vast in interessante projecten!

Onze vacature

Vacatures Consultant Duurzaamheid en Energie

Als Consultant Duurzaamheid en Energie bij Bender adviseer je gemeentes over het behalen van de nationale klimaatdoelen. Help met het uitwerken van wijkuitvoeringsplannen en ga aan de slag met het verduurzamen van kantoorpanden. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en wil je jezelf inzetten voor een duurzamere samenleving? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures Consultant Duurzaamheid en Energie

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende verdiepingstrajecten. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Traineeship Duurzaamheid en Energie

Sta je aan het begin van je loopbaan of ben je toe aan een andere uitdaging en kies je daarbij voor omscholing? Dan is een traineeship de perfecte keuze. Een traineeship bij Bender begint met een aantal weken theorie en vraagstukken. Daarna draai je in de praktijk mee bij een aantal van onze opdrachtgevers. Heb je het traineeship succesvol afgerond? Dan gaan we op zoek naar een passende baan en ga je aan de slag als consultant bij verschillende gemeentes.

Traineeship Duurzaamheid en Energie

Gerelateerde vacatures

Liever solliciteren op een andere functie? Bekijk dan ons aanbod vacatures binnen het ruimtelijk domein. Zo kun je bij Bender ook aan de slag als Beleidsadviseur Duurzaamheid en Energietransitie, Projectleider Mobiliteit of Adviseur RO.

Meer informatie?

Wil je solliciteren of meer weten over de functie? Neem dan contact met ons op of solliciteer via ons sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships