Duurzaamheid en energie

Wil jij het verschil maken en aan de slag met duurzaamheid en energie? Bij Bender hebben we verschillende uitdagingen die bijdragen aan de klimaatadaptie en energietransitie van gemeentes in Nederland. Bekijk onze vacatures en het traineeships en ga aan de slag als Consultant Duurzaamheid en Energie bij Bender.

Vacatures & Traineeships

Vacatures Duurzaamheid en Energie

Bender is de detacheerder binnen het ruimtelijk domein. Ga bij Bender aan de slag met een opdracht en fungeer als adviseur voor projecten rondom de klimaattransitie. We hebben talloze interessante opdrachten, waardoor jij keuze hebt uit afwisselende en uitdagende projecten. Wil je meer weten over de profielen die wij zoeken? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures Duurzaamheid en Energie

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende verdiepingstrajecten. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Traineeship Duurzaamheid en Energie

Sta je nog aan het begin van je carrière of wil jezelf laten omscholen tot expert binnen het ruimtelijk domein? Dan is een traineeship de perfecte keuze. Een traineeship bij Bender begint met een aantal weken theorie en vraagstukken. Daarna krijg je een kijkje in de keuken bij verschillende projecten en doe je zo veel mogelijk praktijkervaring op. Heb je het traineeship succesvol afgerond, dan kijken we samen naar een passende opdracht bij opdrachtgevers.

Traineeship Duurzaamheid en Energie

Gerelateerde vacatures

Wil jij graag aan de slag in het ruimtelijk domein, maar net met een andere focus? Neem dan een kijkje bij onze overige vacatures. Zo zijn wij bij Bender op zoek naar een Beleidsadviseur Duurzaamheid en Energietransitie, Projectleider Mobiliteit of Adviseur RO.

Meer informatie?

Wil je meer weten over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Liever direct solliciteren? Vul het sollicitatieformulier in.

Vacatures & Traineeships