Foto Man Solliciteren via Bender

Energietransitie

Help jij mee om de doelen uit het Klimaatakkoord te bereiken voor gemeenten? Ga aan de slag als Beleidsadviseur of Consultant Energietransitie en maak impact met jouw werk.
Via Bender kun je slag bij verschillende gemeenten op het gebied van duurzaamheid en milieu. Energietransitie is daar een onderdeel van. Je ontwikkelt beleid rondom dit thema en zorgt voor de vertaling naar de uitvoering hiervan. Heb je interesse in een functie waar energietransitie hoog in het vaandel staat? Bekijk dan ons aanbod in diverse gemeenten of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships

Vacatures Beleidsadviseur of Consultant Energietransitie

In deze functie werk je aan een gezonde en veilige leefomgeving bij diverse gemeenten. Grote thema’s zoals energietransitie worden omgezet in een duidelijk beleid met realistische doelstellingen. Je werkt mee aan lokale en regionale projecten waarmee ingezet wordt op een versnelling van de energietransitie. Je geeft als expert advies aan collega’s en externe partijen. Bijvoorbeeld bij het opstellen van bestemmingsplannen, hoe er energieneutraal kan worden gewoond in een nieuw te bouwen wijk. Ook het verstrekken van omgevingsvergunningen behoort tot je takenpakket. Meer weten? Ga naar ons vacatureaanbod.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Traineeship Duurzaamheid en Energie

In dit traineeship word je opgeleid tot adviseur op het gebied van duurzaamheid en energie. In deze rol ga je voornamelijk bij gemeentes, provincies en samenwerkingsverbanden aan de slag met verschillende projecten rondom duurzaamheid, klimaatadaptatie en de energietransitie. Je volgt uitgebreide modules over onderwerpen als duurzame mobiliteit, circulariteit, circulariteit, de energie- en warmtetransitie.

Daarnaast ontwikkel je ook soft skills als netwerken, stakeholdermanagement en faciliteren. Bovendien leer je hoe je collegevoorstellen, beleidsnota’s en memo’s schrijft. Aan de hand van interactieve workshops, trainingen, cursussen ontwikkel jij je van starter naar volwaardig vakspecialist binnen de fysieke leefomgeving.

Traineeship

Meer informatie?

Sta jij in de startblokken om een toegevoegde waarde te zijn in de energietransitie van gemeenten? Of heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures & Traineeship