Fysieke Leefomgeving

Word jij enthousiast van het idee dat je mag werken aan een prettige en gezonde leefomgeving? Ben je ondernemend, heb je ervaring op het gebied van beleid en beheer en ben je creatief en gedreven? Dan is een functie binnen de Fysieke Leefomgeving jouw op het lijf geschreven! Via Bender vind je een baan, opleiding of traineeship waar persoonlijke groei en werkplezier op nummer één staan. Op onze website vind je veel vacatures en opleidingen als adviseur binnen de Fysieke Leefomgeving. Bekijk ons aanbod en solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures Fysieke Leefomgeving

Je gaat als adviseur aan de slag en draagt bij aan de inrichting van de leefomgeving van de gemeente waarvoor je werkt. Werkzaamheden die daarbij horen zijn het beoordelen van initiatieven van burgers en bedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan duurzaamheid en milieu, nieuwbouw en natuur. Je werkt in een snel veranderende omgeving, waarin je actief meewerkt aan het oplossen van complexe vraagstukken. Wil je meer weten? Bekijk dan het aanbod hieronder.

Aanbod vacatures Fysieke Leefomgeving

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Traineeship Fysieke Leefomgeving 

Ben jij recentelijk afgestudeerd en wil jij aan de slag met bestuurlijke en strategische vraagstukken in de Fysieke Leefomgeving? Dan is dit traineeship iets voor jou! Via Bender is het mogelijk om een traineeship te volgen. Je maakt kennis met alle facetten van het vak. In deze rol ga je voornamelijk bij gemeenten, provincies en waterschappen aan de slag en heb je een gevarieerd takenpakket. Via een traineeship kun je je razendsnel ontwikkelen binnen het fysieke domein! Meer weten? Klik hieronder voor meer informatie en het aanbod

Onze traineeships

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een traineeship te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures & Traineeships