Junior Adviseur Duurzaamheid en Energie

Sta je aan het begin van je loopbaan en ben je op zoek naar een impactvolle baan binnen het ruimtelijk domein? Ga dan aan de slag als Junior Adviseur Duurzaamheid en Energie bij Bender. Wij zijn de detacheerder binnen het ruimtelijk domein en zorgen dat je op dynamische plekken aan uitdagende opdrachten kunt werken. Meer weten? Bekijk onze vacatures of het traineeship Duurzaamheid en Energie.

Vacatures & Traineeship

Vacatures Duurzaamheid en Energie

Als Junior Adviseur Duurzaamheid en Energie adviseer je gemeentes over de klimaat- en energietransitie. Gemeentes in Nederland wacht de uitdaging de gestelde nationale klimaatdoelen te halen en CO2 uitstoot te reduceren. Wil je hierover meedenken en initiatieven van particulieren en organisaties verbinden met de gemeentelijke belangen? Dan is deze functie echt wat voor jou. Bekijk ons traineeship voor meer informatie.

Traineeship Duurzaamheid en Energie

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Traineeship Duurzaamheid en Energie

Tijdens dit traineeship leer je alles over de gestelde klimaatdoelen en manieren waarop gemeentes deze kunnen behalen. In deze rol ga je voornamelijk bij gemeentes, provincies en samenwerkingsverbanden aan de slag met verschillende projecten rondom duurzaamheid, klimaatadaptatie en de energietransitie. Je gaat aan de slag met de theorie en loopt daarna een aantal maanden mee met onze eigen adviseurs om mee te kijken bij hun projecten. Heb je het traineeship succesvol doorlopen? Dan kun je gelijk aan de slag bij een van onze opdrachtgevers!

Traineeships Duurzaamheid en Energie

Gerelateerde vacatures

Ga je liever aan het werk in een andere rol? Geen probleem, we zijn bij Bender altijd op zoek naar enthousiaste mensen die hun bijdrage willen leveren met een uitdagende functie binnen het ruimtelijk domein. Bekijk hier ons complete vacatureaanbod.

Meer informatie?

Heb je vragen over de functie of werken bij Bender? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct via het sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships