werken in het Sociaal Domein

Projectleider Gebiedsontwikkeling

Ben jij expert op gebied van gebiedsontwikkeling en heb je ervaring met projectmanagement? Dan zijn wij bij Bender op zoek naar jou! Bender is detacheerder binnen het sociaal en ruimtelijk domein en een werkgever waar persoonlijke groei en werkplezier op één staan. Wil jij aan de slag bij verschillende opdrachtgevers die jouw kwaliteiten goed kunnen gebruiken? Lees dan meer over werken bij Bender en bekijk onze vacatures en opleidingen.

Projectleider Gebiedsontwikkeling vacatures

Als Projectleider Gebiedsontwikkeling bij Bender ben je verantwoordelijk voor de planning en realisatie van gebiedsontwikkeling. Daarnaast begeleid je verschillende gemeenteprojecten en ben jij hét aanspreekpunt voor burgerinitiatieven. Ben je benieuwd naar de profielen die we zoeken? Bekijk onze Projectleider Gebiedsontwikkeling vacatures.

Onze vacatures

Afwisseling en complexiteit

Als professional bij Bender werk je in een rol waarin je regie hebt over jouw werk en jezelf volledig kan focussen op jouw opgave. De opdrachten zijn iedere keer weer verschillend en vragen ieder een eigen unieke aanpak. Jij haalt veel energie uit deze diversiteit en weet door jouw ervaring goed te komen tot creatieve oplossingen op lastige vraagstukken.

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende verdiepingstrajecten. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures