Werken in de Zorg

Projectleider Warmtetransitie

Projectleider Warmtetransitie bij Bender is een uitdagende baan binnen het ruimtelijk domein. De komende jaren moeten gemeenten zich flink inzetten om gestelde nationale klimaatdoelen te behalen. Wil jij bijdragen aan deze uitdaging en de verbinder worden tussen initiatieven van particulieren en ondernemers en gemeentelijke belangen? Lees dan meer over de vacatures en opleidingsmogelijkheden bij Bender.

Onze vacatures

Vacatures Projectleider Warmtetransitie

Als Projectleider Warmtetransitie ga je aan de slag met het aardgasvrij maken van woningen en kantoorpanden in gemeentes. Heb jij kennis van warmtenetten en is een van jouw kwaliteiten het verbinden van de juiste mensen? Dan is deze functie wellicht iets voor jou. Als senior professional krijg je tevens de mogelijkheid om jezelf breder te ontwikkelen als coach voor nieuwe professionals in het werkveld. Zo mag je bijdragen aan de ontwikkeling van opleiding uit het traineeship, krijg je de ruimte om eigen trainingen te ontwikkelen en fungeer je als sparringpartner voor young professionals. Meer weten over de kwaliteiten en ervaring die je nodig hebt om aan de slag te gaan? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures Projectleider Warmtetransitie

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende verdiepingstrajecten. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Opleidingen Projectleider Warmtetransitie

Wie bij Bender aan de slag gaat is nooit uitgeleerd. Daarom bieden wij bij Bender onze mensen de mogelijkheid te kiezen uit talloze opleidingen en trainingen die je helpen je werk nog beter uit te voeren. Denk hierbij aan trainingen met focus op leiderschapskwaliteiten, projectmanagement of gespreksvaardigheid.

Opleidingen volgen bij Bender

Gerelateerde vacatures

Sluit deze functie niet helemaal aan bij jouw ambities of ervaring, maar wil je wel aan de slag met een soortgelijke uitdaging? Bekijk dan gerelateerde vacatures zoals Adviseur Duurzaamheid, Projectleider Mobiliteit of Beleidsadviseur Energietransitie.

Meer informatie?

Wil je solliciteren bij Bender? Maak dan gebruik van het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op.

Vacatures & Traineeships