Recruiter Ruimtelijk Domein

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en zit het werven van werkzoekenden je in het bloed? Ga dan aan de slag bij Bender als Recruiter Ruimtelijk Domein. In deze uitdagende functie ga je op zoek naar de perfecte mensen voor onze opdrachtgevers. Wij helpen gemeenten en aanverwante organisaties met het binnenhalen van de juiste professionals. Wil je een uitdagende rol met maatschappelijk impact? Dan ben je bij Bender aan het juiste adres!

Vacatures & Traineeships

Aan de slag als Recruiter bij Bender

Als Recruiter van onze organisatie draag je bij aan het vinden van de oplossing voor lokale overheden. Jij verbindt professionals uit je netwerk met opdrachtgevers die op zoek zijn naar Beleidsmedewerkers, Juristen of Adviseurs.

Je werft en selecteert proactief ervaren professionals en trainees. Dit doe je onder andere via LinkedIn, je netwerk, inzet referral recruitment, jobboards en overige bronnen.

Duik in de vraag van onze opdrachtgevers en vind jij de juiste mensen om gemeentes te begeleiden tijdens duurzaamheidstransities en andere vraagstukken waar zij mee worstelen? Meer weten over deze uitdaging? Bekijk de openstaande vacatures als Recruiter.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Een uitstekend salaris dat past bij jouw ervaring als recruiter
  • Een aanstelling voor minimaal 32 uur per week met de mogelijkheid tot een vast dienstverband
  • Bonusregeling, leaseauto, 25 vakantiedagen, laptop en telefoon
  • Uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • Informele en bevlogen werksfeer waar jij je snel thuis kan voelen
  • (Online) borrels, feestjes en bijeenkomsten
  • De mogelijkheid om thuis te werken
  • Gezelligheid en een leuk hecht team

 

Blijf leren als Recruiter Ruimtelijk Domein

De vraag naar professionals in het Ruimtelijk Domein is de afgelopen jaren flink gegroeid en nog steeds groeiende. Ga je bij Bender aan de slag als Recruiter, dan bieden we je de kans zo veel mogelijk te leren over je vakgebied via de Bender Academie. Volg cursussen over actualiteiten die spelen in het ruimtelijk domein of op het gebied van recruitment, bijvoorbeeld de cursus gespreksvaardigheid om nog beter de juiste mensen te kunnen vinden voor onze klanten.

Opleidingen volgen bij Bender

Gerelateerde vacatures

Wil je aan de slag als Recruiter in een andere sector? Kom dan werken bij Bender als Recruiter Zorg of Recruiter Sociaal Domein.

Meer informatie?

Heb je vragen over een baan bij Bender? Neem dan contact met ons op. Direct solliciteren? Gebruik dan het sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships