Traineeship Duurzaamheid en Energie

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of sta je aan het begin van je carrière en wil je graag een impactvolle baan? Wellicht is het Traineeship Duurzaamheid en Energie bij Bender dan iets voor jou! Tijdens dit traineeship word je klaargestoomd voor een baan in het ruimtelijk domein om Adviseur Duurzaamheid en Energie te worden.

Onze Traineeships

Traineeship Duurzaamheid en Energie

In dit traineeship word je voorbereid op alle grote veranderingen die staan te gebeuren binnen de fysieke leefomgeving. Zo volg je uitgebreide modules over onderwerpen als duurzame mobiliteit, participatie, communicatie,  circulariteit en de energie- en warmtetransitie.

Je wordt binnen 3-6 maanden klaargestoomd tot professional in het ruimtelijk domein. Duik eerst een aantal weken in de theorie, rond de examens af en loop daarna met een professional mee bij verschillende opdrachten. De opgedane theorie kun je hierbij gelijk in de praktijk brengen. Heb je het traineeship bij Bender afgerond? Dan gaan we samen met je op zoek naar een passende opdracht bij een van onze klanten, zodat je gelijk aan de slag kunt!

Traineeships bij Bender

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Opleidingen

Bij Bender geloven we in de kracht van kennisdeling en opleidingen. Je bent ook als professional nooit uitgeleerd, daarom hebben wij voor onze mensen de Bender Academie opgericht. Hier ga je aan de slag met trainingen en cursussen die ervoor zorgen dat je jouw werk nog beter kunt uitvoeren. Ga je aan de slag met een opdracht na het traineeship? Volg dan onze opleidingen voor het ruimtelijk domein over de Omgevingswet. Dankzij deze cursussen ben je op de hoogte van de actualiteiten rondom de Omgevingswet en kun je nog meer waarde toevoegen bij de klant.

Opleidingen ruimtelijk domein

Andere traineeships

Volg je liever een ander traineeship, ook dan zijn er bij Bender meer dan genoeg mogelijkheden. Bijvoorbeeld het Traineeship Ruimtelijke Ordening, Traineeship Wabo of Traineeship Omgevingswet. Bekijk ons volledige aanbod.

Meer informatie?

Heb je meer informatie nodig of wil je direct solliciteren? Neem dan contact met ons op of vul het sollicitatieformulier in.

Traineeships