Traineeships

Wil jij aan de slag binnen het ruimtelijk domein? Maar heb je nog weinig werkervaring? Dan zijn de Traineeships van Bender misschien wel iets voor jou. Met een Traineeship ga je gedurende de eerste weken aan de slag met de theorie en leer je de kneepjes van het vak van ervaren collega’s. Ben je iemand die houdt van uitdaging en graag aan het werk gaat bij verschillende opdrachtgevers? Lees dan meer over de mogelijkheden en wie weet verwelkomen we je binnenkort als nieuwe Bender medewerker!

Bender Academie

Kom je werken bij Bender? Dan kun je jezelf blijven ontwikkelen via de Bender Academie, ook na het afronden van een Traineeship. Je bent immers nooit uitgeleerd en er zijn altijd trainingen en cursussen die je helpen jouw werk beter te doen. Werk bijvoorbeeld aan je leiderschapskwaliteiten of volg cursussen als motiverende gespreksvoering, inleiding tot schuldhulpverlening of omgaan met agressie. Meer weten? Bekijk onze opleidingsmogelijkheden.

Verschillende opleidingen via Bender

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Traineeships

Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Je start met theorielessen en legt een aantal examens af. Daarna ga je aan de slag bij een opdrachtgever en loop je hier mee met ervaren Bender collega’s. Na het afronden van het traineeship ga je zelfstandig in jouw werkveld aan de slag. Wil je meer weten? Bekijk onze traineeships voor het ruimtelijk domein en kom werken bij Bender!

Traineeships

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Traineeships