Adviseur Verkeer en Mobiliteit

Ben je een professional met ervaring in Verkeer en Mobiliteit en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga dan aan de slag als Adviseur bij Bender. Bij Bender werk je iedere paar maanden voor een nieuwe opdrachtgever en ga je hier aan de slag met uitdagende vraagstukken. Duik jij met enthousiasme in de wereld van duurzaamheid in het verkeer en los je graag mobiliteitsvraagstukken op? Bekijk dan onze vacatures en lees meer over de opleidingen van Bender.

Vacatures

Vacatures Adviseur Verkeer en Mobiliteit

Als Adviseur Verkeer en Mobiliteit ga je bij gemeentes aan de slag en help je met het oplossen van mobiliteitsvraagstukken. Verbind jij de juiste mensen met elkaar en help met het opzetten of uitvoeren van projecten. Wij zijn op zoek naar verschillende professionals voor functies in het ruimtelijk domein in verschillende plaatsen in Nederland. Meer weten over de profielen die we zoeken en de uitdaging die we je kunnen bieden? Neem dan een kijkje bij onze vacatures.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Opleidingen Adviseur Verkeer en Veiligheid

Kom je werken bij Bender, dan krijg je de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen via de Bender Academie. De Bender Academie maakt ons anders dan andere detacheerders. Wij geloven namelijk dat we moeten investeren in onze mensen en het volgen van cursussen en opleidingen zo laagdrempelig mogelijk moeten maken. Alleen op deze manier kunnen we onze opdrachtgevers zo goed mogelijk bedienen. Benieuwd naar de cursussen en trainingen die je kunt volgen? Bekijk onze opleidingen voor het ruimtelijk domein.

Opleidingen ruimtelijk domein

Gerelateerde vacatures

Ga je liever aan de slag met een andere functie binnen het ruimtelijk domein? Bekijk dan onze vacatures voor Adviseur Ruimte, Beleidsmedewerker Economie, Adviseur Duurzaamheid en Energie.

Meer informatie?

Wil je meer weten over werken bij Bender? Neem contact met ons op, wij helpen je graag met het beantwoorden van je vragen. Liever gelijk solliciteren? Maak dan gebruik van het sollicitatieformulier.

Vacatures