Foto Man Solliciteren via Bender

Regisseur Wabo

Wil jij graag aan de slag binnen het ruimtelijk domein als Regisseur Wabo? Via Bender vind je een baan, opleiding of traineeship waar persoonlijke groei en werkplezier op nummer één staan. Op onze website vind je veel verschillende vacatures en opleidingen.

Bender is er voor jou. Van starter tot aan ervaren professional. Wij bieden ook aanvullende trainingen en vinden persoonlijke begeleiding belangrijk. Zo kun je jezelf door je carrière in het ruimtelijk domein blijven ontwikkelen en uitdagen. Bekijk ons opleidingsaanbod en schrijf je in of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Regisseur Wabo vacatures

Regisseur Wabo Vacatures

Via Bender kun je aan het werk als Regisseur Wabo bij verschillende overheidsinstellingen. Ben jij goed thuis in de toepassing en werking van de Wabo, ga je georganiseerd te werk en ben je een uitstekende gesprekspartner? In deze functie controleer jij Wabo-aanvragen op volledigheid en juistheid en toets je deze aanvragen aan de bestaande wet- en regelgeving. Hierbij kun je denken aan het Bouwbesluit, het bestemmingsplan en het afwijkingenbeleid. Vind de vacature die bij jou past.

Regisseur Wabo vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende verdiepingstrajecten. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Regisseur Wabo Opleidingen

Naast afwisseling en uitdagende opdrachten biedt Bender tal van opleidingen, workshops, trainingen en cursussen aan in de eigen academie. Voorbeelden hiervan zijn trainingen over politiek-bestuurlijke sensitiviteit, kennissessies over de Omgevingswet en workshops over de recente ontwikkelingen en procedures omtrent bestemmingsplannen in gemeentes. Onze professionele trainers en docenten zijn allen werkzaam in de praktijk, en zijn hierdoor goed op de hoogte van welke kennis en vaardigheden jij nodig hebt in het vak.

Aanbod opleidingen

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures & Traineeships