Sociaal domein

Haal jij voldoening uit een baan binnen het sociaal domein? Dan ben je bij Bender aan het juiste adres. Bender is de detacheerder binnen dit domein en werkgever voor een baan vol uitdaging, afwisseling en impact. Wil jij aan de slag voor een werkgever waar persoonlijke groei en werkplezier op nummer één staan? Bekijk dan de vacatures, opleidingen en traineeships op onze website en ga aan de slag met een van onze uitdagende functies.

Vacatures & Traineeships

Vacatures

Bij Bender hebben we verschillende uitdagingen voor professionals met ervaring binnen het sociaal domein. Ga bijvoorbeeld aan de slag als Schuldhulpverlener, Wmo Consulent, Klantmanager Werk en Inkomen of Jeugdconsulent. Ben je een doorzetter, sociaal en wil je graag een baan waarmee je het verschil kunt maken? Vind dan hier de vacature die bij jou past.

Werken in het sociaal domein

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team
  • Begeleiding van jouw vaste Talentmanager

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Jouw ontwikkeling

Ga je bij Bender aan de slag bij een van onze opdrachtgevers dan bieden wij je de kans te blijven leren via onze Bender Academie. Wij geloven namelijk dat je als professional nooit bent uitgeleerd. Volg trainingen die je verder helpen in je loopbaan en maak gebruik van de persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken die we aanbieden. Deze mogelijkheden helpen je jouw werk bij onze opdrachtgevers nog beter te doen en geven je de kans nog meer waarde toe te voegen binnen het sociaal domein.

Onze traineeships

Heb je nog niet de benodigde ervaring om gelijk zelfstandig aan de slag te gaan? Dan bieden wij je de mogelijkheid te starten met een traineeship. Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Je wordt klaargestoomd om zelfstandig aan de slag te gaan in het vakgebied met een interessante mix tussen theorielessen en praktijkervaring. Leer de kneepjes van het vak door mee te lopen met ervaren Bender collega’s en duik in de theorie tijdens de klassikale (online) lessen. Na het afronden van het traineeship gaan we op zoek naar een passende opdracht bij een van onze opdrachtgevers en kun je gelijk aan de slag.

Traineeships sociaal domein

Onze functies

Er zijn diverse mogelijkheden om binnen het sociaal domein aan de slag te gaan. Functies zoals Wmo Consulent, Generalist Sociaal Wijkteam, Beleidsmedewerker Sociaal Domein, Inkomensconsulent en Schuldhulpverlener worden altijd aangeboden binnen onze vacatures. Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of met een traineeship te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures & Traineeships