werken in het Sociaal Domein

Beleidsmedewerker sociaal domein Eindhoven

Ben je op zoek naar een uitdaging als Beleidsmedewerker sociaal domein in Eindhoven? Dan zijn wij bij Bender op zoek naar jou! Bender is de detacheerder binnen het sociaal domein en de werkgever voor professionals die houden van afwisseling en uitdaging. Wij bieden trainingen en opleidingen aan en vinden persoonlijke begeleiding erg belangrijk. Alleen met de juiste kennis en begeleiding kun jij onze klanten optimaal helpen. Meer weten? Bekijk ons aanbod.

Onze vacatures

Beleidsmedewerker sociaal domein vacatures

Er gebeurt veel binnen het sociaal domein. Er zijn veel ontwikkelingen binnen de schuldhulpverlening,  participatie, Wmo en jeugd(zorg). Als Beleidsmedewerker ga jij met deze onderwerpen aan de slag om vorm en sturing te geven. Jij gaat een brug slaan tussen de uitvoering en het beleid middels uitdagende projecten waar je bij de gemeente Eindhoven mee aan de slag gaat.

Je gaat aan de slag met het schrijven en evalueren van beleid, invulling geven aan veranderende wet- en regelgeving en het schrijven van plannen voor de gemeente Eindhoven. Jij bent maatschappelijk betrokken, maar ook politiek sensitief en bekend met wat er in jouw gemeente speelt. Meer weten? Bekijk dan alle in-en outs over deze functie!

Vacatures Beleidsmedewerker

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende verdiepingstrajecten. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Beleidsmedewerker sociaal domein opleidingen

Kom je werken bij Bender, dan krijg je de mogelijkheid opleidingen en cursussen te volgen aan de Bender Academie. Dit opleidingsinstituut is de plek waar professionals in het sociaal domein hun vaardigheden uit kunnen breiden. Ga aan de slag met je leiderschapskwaliteiten, volg een cursus projectontwikkeling of verdiep je in de wereld van motiverende gespreksvoering. Bij de Bender Academie vind je altijd een opleiding die je verder helpt tijdens jouw loopbaan.

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures