werken in het Sociaal Domein

Beleidsmedewerker sociaal domein Tilburg

Heb je interesse in de functie Beleidsmedewerker sociaal domein Tilburg? Dan heeft Bender voor jou mogelijkheden. Door de vele veranderingen binnen de domeinen jeugd, Wmo, participatie en schuldhulpverlening hebben wij functies als Beleidsadviseur beschikbaar. Zowel in Tilburg als andere locaties in Brabant en Nederland hebben wij Beleidsmedewerker functies. Meer weten? Lees dan verder!

Bekijk vacature(s) Beleidsmedewerker

Vacature Beleidsmedewerker Tilburg

Er gebeurt veel binnen het sociaal domein. Er zijn veel ontwikkelingen binnen de schuldhulpverlening,  participatie, Wmo en jeugd(zorg). Als Beleidsmedewerker ga jij met deze onderwerpen aan de slag om vorm en sturing te geven. Jij gaat een brug slaan tussen de uitvoering en het beleid middels uitdagende projecten waar je bij de gemeente Tilburg mee aan de slag gaat. Je gaat aan de slag met het schrijven en evalueren van beleid, invulling geven aan veranderende wet- en regelgeving en het schrijven van plannen voor de gemeente Tilburg. Jij bent maatschappelijk betrokken, maar ook politiek sensitief en bekend met wat er in jouw gemeente speelt. Meer weten? Bekijk dan alle in-en outs over deze functie!

Bender heeft naast de functie diverse mogelijkheden om je als Beleidsmedewerker verder te ontwikkelen. Hieronder enkele voordelen op een rijtje.

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende verdiepingstrajecten. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Meer informatie

Mocht je eerst meer willen weten over werken bij Bender, de functie van Beleidsmedewerker Tilburg of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.