Bezwaarjurist

Wil jij graag aan de slag als Bezwaarjurist in het sociaal domein? Via Bender vind je een baan, opleiding of traineeship waar persoonlijke groei en werkplezier op nummer één staan. Op onze website vind je veel verschillende vacatures en opleidingen binnen het publiek domein.

Bender is er voor jou. Van starter tot aan ervaren professional. Wij bieden ook aanvullende trainingen en vinden persoonlijke begeleiding belangrijk. Zo kun je jezelf door je carrière in het sociaal domein blijven ontwikkelen en uitdagen. Bekijk ons opleidingsaanbod en schrijf je in of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships

Vacatures Bezwaarjurist

Via Bender kun je aan het werk als Bezwaarjurist bij verschillende overheidsorganisaties, zoals gemeenten en andere (semi-)overheidsinstellingen. Ze zijn continu in de weer met het oplossen van diverse (sociaal-)juridische maatschappelijke vraagstukken. Als Bezwaarjurist behandel jij bezwaarschriften die worden ingediend en schrijf je hierop volgend een beslissing. Ben je doelgericht, punctueel, sociaal vaardig en wil je graag het verschil maken? Vind dan hier de Bezwaarjurist vacature die bij je past.

Ons vacatureaanbod

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende opleidingen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures & Traineeships