Generalist Sociaal Wijkteam Eindhoven

Ben jij die Generalist die werkzaam wilt zijn in Eindhoven, die kwaliteit levert en zichzelf wilt blijven ontwikkelen? Bender heeft voor jou mogelijkheden om als Generalist Sociaal Wijkteam aan de slag te gaan! Niet alleen in Eindhoven maar ook op andere locaties in Brabant en Nederland hebben wij mogelijkheden als Generalist. Meer weten? Lees dan verder!

Bekijk vacature(s)

Vacature Generalist Eindhoven

Als Generalist ga je op detacheringsbasis in Eindhoven aan de slag. Dit houdt in dat je regelmatig van opdracht en organisatie wisselt. Hierbij kun je denken aan een sociaal wijkteam en het CJG. Eventueel ook in andere gemeenten.

Bij elke gemeente is het sociaal domein echter nét even iets anders ingericht, waardoor je je kennis en ervaringen uitbreidt door op basis van detachering aan het werk te gaan. Op die manier blijf je jezelf prikkelen. Niet alleen qua inhoud maar ook in competenties. Alleen al door die afwisseling maak je een enorme ontwikkeling door in je professionele en persoonlijke vaardigheden. Meer weten? Bekijk dan alle ins en outs over deze functie!

Bender heeft naast deze functie diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Hieronder enkele voordelen behorend bij de functie.

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Klik voor alle voorwaarden van deze functie op de link hieronder.

Bekijk ons vacatureaanbod

 

 

Meer informatie?

Mocht je eerst meer willen weten over werken bij Bender, de functie Generalist Sociaal Wijkteam Eindhoven of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.