Generalist Sociaal Wijkteam

Ben je op zoek naar een impactvolle functie binnen het sociaal domein? Ga dan aan de slag als Generalist Sociaal Wijkteam bij Bender. In deze functie zorg je dat jouw team de zorg levert die nodig is en geef je beschikkingen af binnen de Wmo/jeugd. Via de Bender Academie krijg je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelingen en opgedane kwaliteiten vervolgens weer in te zetten om nog meer waarde toe te voegen binnen het sociaal domein. Klinkt dit als een baan voor jou? Bekijk dan snel onze vacatures, trainingen en verdiepinsgtrajecten.

Vacatures & Traineeships

Vacatures Generalist Sociaal Wijkteam

Als Generalist Sociaal Wijkteam ben je verantwoordelijk voor een team en help je met z’n allen de juiste voorzieningen en ondersteuning te bieden voor mensen binnen jouw gemeente. Je hebt te maken met allerlei wet- en regelgeving en weegt constant de belangen af van verschillende stakeholders. Ben jij een daadkrachtige professional met ervaring als Generalist in het sociaal domein? Bekijk dan de vacatures bij Bender.

Vacatures Generalist Sociaal Wijkteam

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf leren via de Bender Academie

Wie aan de slag gaat bij Bender heeft al enige ervaring met gelijksoortige functies. Echter geloven wij dat je ook als ervaren professional nooit bent uitgeleerd. Daarom bieden wij al onze medewerkers de kans zich verder te ontwikkelen met opleidingen en cursussen via de Bender Academie. Verdiep je bijvoorbeeld in een dagopleiding ‘Samenwerking en afbakening wetgeving’ of volg een e-learning ‘Mensen met psychische en/of cognitieve beperkingen’. Bekijk ons aanbod en kies degene die het beste aansluit bij jouw ambities.

Opleidingen Bender Academie

Traineeship Generalist in het sociaal domein

Heb je nog niet de benodigde ervaring om gelijk aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers? Ook dan hebben we bij Bender mogelijkheden! Past deze functie precies bij jouw kwaliteiten en ambities? Schrijf je dan in voor ons traineeship voor Generalisten. Tijdens dit uitdagende traject ga je eerst aan de slag met de theorie, waarna je vervolgens op pad gaat met onze eigen Generalisten en een aantal maanden meedraait op verschillende projecten. Heb je het traineeship Generalist Sociaal Wijkteam bij Bender succesvol afgerond? Dan kijken we samen naar een passende opdracht, zodat je gelijk aan de slag kunt.

Traineeship Generalist

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer weten over de functie? Neem dan contact met ons op. Direct solliciteren? Maak gebruik van het sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships