Generalist

Wil jij graag aan de slag als Generalist? Via Bender vind je een baan, opleiding of traineeship waar persoonlijke groei en werkplezier op nummer één staan. Op onze website vind je veel verschillende vacatures en opleidingen binnen de wereld van het sociaal domein. Bender richt zich op studenten en ervaren professionals. Wij bieden aanvullende trainingen aan en vinden persoonlijke begeleiding belangrijk. Zo kun je jezelf door je carrière blijven ontwikkelen en uitdagen. Bekijk ons aanbod en schrijf je in of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier op deze functie.

Vacatures & Traineeships

Vacatures Generalist

Via Bender kun je aan het werk in verschillende gemeenten. Van grotere gemeenten tot aan de gemeenten met wat lagere inwonersaantallen! Als Generalist draag jij kennis en kunde met je mee, over veel en allerlei soorten onderwerpen. Met jouw hulp worden vraagstukken beantwoord en zorg je voor progressie. Ben je doelgericht, punctueel, sociaal vaardig en wil je graag het verschil maken? Vind dan hier de vacature die bij je past.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team
  • Begeleiding van jouw vaste Talentmanager

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Opleidingen

Bender biedt opleidingen aan om als Generalist te starten of om je als ervaren professional door te blijven ontwikkelen. Dat kan om een volledige maar ook verkorte opleiding gaan. Wij werken met aanvullende trainingen, persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie.

Opleidingen Bender Academie

Traineeship Generalist

Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Je start met een periode van theorielessen om je voor te bereiden op het werkveld. Daarna ga je naast je studie aan de slag bij een opdrachtgever die bij jou past en aan jouw wensen voldoet. Tijdens het traineeship word je klaargestoomd om zelfstandig in het werkveld aan de slag te gaan. We bereiden je voor op de veranderingen in het beroepsveld en de uitdagingen die daarbij horen. Zo ben je aan het einde van het traineeship klaargestoomd als Generalist!

Traineeship Generalist

Meer informatie?

Je kunt aan de slag als Generalist Sociaal Wijkteam, Junior Generalist of als trainee. Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of met het traineeship te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures & Traineeship