Handhaver Participatiewet

Als Handhaver Participatiewet bij Bender zit je nooit stil. Deze dynamische functie is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een baan met veel afwisseling en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bij Bender zijn wij voor verschillende plaatsen op zoek naar handhavers die de naleving van de Participatiewet in Nederland controleren. Wie kiest voor een nieuwe baan bij Bender kiest voor een afwisselende omgeving vol uitdagende opdrachten. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Lees dan verder en bekijk onze vacatures en opleidingsmogelijkheden.

Onze vacatures

Vacatures Handhaver Participatiewet

Als Handhaver Participatiewet ziet geen dag er hetzelfde uit: de ene dag doe je onderzoek en ben je bezig met het opstellen van rapportages. De volgende dag stap je in de auto voor huisbezoeken en ga je gesprekken aan met uitkeringsgerechtigden over hun huidige situatie. Meer weten over deze uitdagende functie? We zijn voor verschillende plaatsen in Nederland op zoek naar Handhavers Participatiewet.

Vacatures Handhaver Participatiewet

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende verdiepingstrajecten. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Cursussen en trainingen Bender Academie

Bij Bender geloven wij dat je nooit uitgeleerd bent. Om ervoor te zorgen dat onze medewerkers anderen zo goed mogelijk kunnen helpen, bieden wij daarom opleidingen en trainingen aan via de Bender Academie. Leer alles over de actualiteiten van de Participatiewet of volg trainingen op gebied van integraal werken en doelgroepen. Na het volgen van een cursus aan de Bender Academie kun je bij jouw volgende opdracht nog meer waarde toevoegen.

Opleidingen en cursussen

Gerelateerde vacatures

Heb je interesse in een functie binnen het sociaal domein, maar is Handhaver Participatiewet net niet de perfecte functie? Solliciteer dan op een van onze andere vacatures binnen het sociaal domein.

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures & Traineeships