Werken in de Zorg

Inkomensconsulent Brabant

Ben je op zoek naar een baan of opleiding (traineeship) als Inkomensconsulent in de regio Brabant? Heb jij goede communicatie skills en sta je sterk in je schoenen? Dan past een baan in de wet- en regelgeving rondom sociale zekerheid als Inkomensconsulent bij jou! Vind een baan of opleiding in het sociale domein bij jou in Brabant via Bender!

Vacatures, Opleidingen & Traineeships

Inkomensconsulent vacatures

Als Inkomensconsulent is het belangrijk dat je goede sociale vaardigheden hebt en je klant goed en deskundig te woord kan staan. Je bent oplossingsgericht en hulpvaardig. Je bent verantwoordelijk voor je eigen caseload met klanten. Je behandelt aanvragen voor bijstand en zoekt uit wie waar recht op heeft. Je voert intakegesprekken en onderhoudt het contact met de klant. Zo vorm je een oordeel over de aanvraag. Ook let je op signalen van fraude, regelt terugvordering en deelt boetes uit waar nodig.

Aanbod Brabant

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Inkomensconsulent opleidingen 

Naast een gevarieerd vacatureaanbod kun je bij ons ook een opleiding (traineeship) tot Inkomensconsulent volgen. Dat is een werk- en leertraject. Jaarlijks bieden wij deze opleiding aan. In kleine groepen worden deze traineeships gelanceerd. In Brabant hebben wij diverse mogelijkheden.

Vacatures en Opleidingen Inkomensconsulent