Werken in de Zorg

Inkomensconsulent Den Haag

Wil jij mensen helpen en wil jij je graag blijven ontwikkelen als Inkomensconsulent binnen de Participatiewet? Bender heeft voor jou mogelijkheden om als Inkomensconsulent Den Haag aan de slag te gaan! Maakt een locatie in Zuid-Holland jou niet uit? Naast Den Haag hebben wij ook andere locaties in Zuid-Holland en Nederland als Inkomensconsulent beschikbaar.

Vacature Den Haag

Als Inkomensconsulent beoordeel jij het recht op bijstand binnen de Participatiewet. Je kan hierbij o.a. denken aan bijzondere bijstand, levensonderhoud en minimaregelingen. Naast intakegesprekken ben je veel bezig met de administratieve afhandelingen van de binnengekomen bijstandsaanvragen. Dit alles voor de gemeente Den Haag. Je gaat aan de slag met je eigen caseload, voert intakegesprekken en vormt aan de hand hiervan een oordeel over de aanvraag tot bijstand. Ook het letten op signalen van fraude is een belangrijk onderdeel van je werk. Meer weten? Bekijk dan alle ins en outs over deze functie!

Bekijk vacature of solliciteer

 

Bender heeft naast de functie diverse mogelijkheden om je als consulent verder te ontwikkelen. Hieronder enkele voordelen behorend bij de functie als Inkomensconsulent.

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Klik voor alle voorwaarden van deze functie op de link hieronder.

Bekijk vacature Den Haag

 

Meer informatie?

Mocht je eerst meer willen weten over werken bij Bender, de functie in Den Haag of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.