Werken in de Zorg

Inkomensconsulent Leeuwarden

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkomensconsulent in Leeuwarden? Dan is Bender de werkgever voor jou. Bij Bender ga je aan de slag met uitdagende opdrachten, opleidingen of een traineeship waar persoonlijke groei en werkplezier op nummer één staan. Blijf jezelf uitdagen en ontwikkelen, gedurende jouw loopbaan. Bekijk onze vacatures en opleidingen en wie weet zien we je binnenkort bij Bender.

Onze vacatures

Inkomensconsulent vacatures Leeuwarden

Wil je aan de slag als Inkomensconsulent in Leeuwarden? Dan helpen wij je met het vinden van een werkplek waar jouw kwaliteiten optimaal benut worden. Als Inkomensconsulent bij Bender bekijk je het inkomen van burgers en bekijk je of ze in aanmerking komen voor een uitkering of toeslagen. Ben je een luisterend oor, secuur, sociaal en wil je graag een baan met impact? Bekijk onze vacatures voor Inkomensconsulenten.

Vacatures Inkomensconsulent

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Inkomensconsulent opleidingen Leeuwarden

Heb je al ervaring als Inkomensconsulent en kom je werken bij Bender? Dan helpen we je graag jouw functie nog beter uit te voeren. Hiervoor hebben we de Bender Academie opgericht. Het opleidingsinstituut voor professionals binnen het sociaal domein. Volg hier interessante trainingen of verdiepingstrajecten die je helpen bij jouw werk als Inkomensconsulent.

Traineeship Inkomensconsulent

Wil je werken als Inkomensconsulent bij Bender, maar heb je nog weinig werkervaring binnen het sociaal domein? Dan is een Traineeship Inkomensconsulent de perfecte keuze. Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Via een uitgebreid programma word je door Bender opgeleid tot inkomensconsulent. De functie van inkomensconsulent is dynamisch en afwisselend.

Je hebt een ondernemende instelling en werkt altijd klantgericht. Tijdens het traineeship maak je ook kennis met de functie van klantmanager werk. Zo leer je op een enthousiaste en creatieve wijze de juiste instrumenten in te zetten om de cliënten van onze opdrachtgevers te begeleiden of te motiveren richting de arbeidsmarkt of richting participatie in de samenleving.

Traineeship Inkomensconsulent

Meer informatie?

Sta jij in de startblokken om aan de slag te gaan als Inkomensconsulent? Bekijk ons aanbod, neem contact met ons op of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships