werken in het Sociaal Domein

Inkomensconsulent Nijmegen

Wil je aan de slag als Inkomensconsulent in Nijmegen? Dan ben je bij Bender aan het juiste adres. Bender is de detacheerder voor het sociaal domein en de werkgever voor iedereen die op zoek is naar een afwisselende baan. Blijf jezelf ontwikkelen met uitdagende opdrachten en volg trainingen aan onze eigen Bender Academie. Ben je geïnteresseerd in werken bij Bender? Bekijk dan onze vacatures en lees meer over opleidingen en traineeships.

Vacatures & Traineeships

Inkomensconsulent vacatures Nijmegen

Als Inkomensconsulent in Nijmegen bekijk je het inkomen van individuen bij gemeentes in de regio en bekijk je of diegene recht heeft op een uitkering of toeslagen. Ben je een goede luisteraar, secuur, sociaal en maak je graag het verschil? Zet jouw kwaliteiten dan in voor onze opdrachtgevers en help financieel kwetsbare mensen met het regelen van hun zaken.

onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Inkomensconsulent opleidingen Nijmegen

Heb je al ervaring als Inkomensconsulent en kom je werken bij Bender? Dan helpen we je graag jouw functie nog beter uit te voeren. Hiervoor hebben we de Bender Academie opgericht. Het opleidingsinstituut voor professionals binnen het sociaal domein. Volg hier interessante trainingen of verdiepingstrajecten die je helpen bij jouw werk als Inkomensconsulent. Je bent immers nooit uitgeleerd!

Inkomensconsulent traineeship Nijmegen

Wil je werken als Inkomensconsulent bij Bender, maar heb je nog weinig werkervaring binnen het sociaal domein? Dan is een Traineeship Inkomensconsulent de perfecte keuze. Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Via een uitgebreid programma word je door Bender opgeleid tot inkomensconsulent. De functie van inkomensconsulent is dynamisch en afwisselend.

Je hebt een ondernemende instelling en werkt altijd klantgericht. Tijdens het traineeship maak je ook kennis met de functie van klantmanager werk. Zo leer je op een enthousiaste en creatieve wijze de juiste instrumenten in te zetten om de cliënten van onze opdrachtgevers te begeleiden of te motiveren richting de arbeidsmarkt of richting participatie in de samenleving.

Traineeship Inkomensconsulent

Meer informatie?

Sta jij in de startblokken om aan de slag te gaan als Inkomensconsulent? Bekijk ons aanbod, neem contact met ons op of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships