Werken in de Zorg

Inkomensconsulent Noord-Holland

Heb jij goede communicatie skills en sta je sterk in je schoenen? Ben je woonachtig of wil je werken in Noord-Holland als Inkomensconsulent? Bekijk dan de mogelijkheden bij Bender. Wij bieden vacatures en opleidingen (traineeships) als Inkomensconsulent in de regio Noord-Holland!

Vacatures, Opleidingen & Traineeships

Inkomensconsulent vacatures

Als Consulent is het belangrijk dat je goede sociale vaardigheden hebt en de aanvrager goed en deskundig te woord kan staan. Je bent oplossingsgericht en hulpvaardig. Als Inkomensconsulent ben je verantwoordelijk voor je eigen caseload. Je behandelt aanvragen voor bijstand en zoekt uit wie waar recht op heeft. Je voert intakegesprekken en onderhoudt het contact met de aanvrager. Zo vorm je een juist oordeel over een aanvraag. Ook let je op signalen van fraude, regelt terugvordering en deelt boetes uit waar nodig.

Aanbod Noord-Holland

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

 

Inkomensconsulent Opleidingen (traineeships)

Naast een gevarieerd vacatureaanbod kun je bij ons ook een opleiding (traineeship) tot Inkomensconsulent volgen. Dat is een werk- en leertraject. Jaarlijks bieden wij deze opleiding Inkomensconsulent aan. In kleine groepen worden deze traineeships gelanceerd. In Noord-Holland hebben wij diverse mogelijkheden.

Wil jij meer weten over ons aanbod vacatures of opleidingen (traineeships) Inkomensconsulent? Bekijk dan het complete aanbod op Bender hieronder.

Vacatures en opleidingen

Meer informatie?

Of neem vrijblijvend contact op met onze recruiter hier rechts.