Inkomensconsulent Rotterdam

Hou jij van afwisseling in je werk en wil jij je graag blijven ontwikkelen als Inkomensconsulent binnen de Participatiewet? Bender heeft voor jou mogelijkheden om als Inkomensconsulent Rotterdam aan de slag te gaan! Ben je flexibel qua vervoer? Niet alleen in Rotterdam maar ook op andere locaties in Zuid-Holland en Nederland hebben wij Inkomensconsulent functies beschikbaar.

Vacature Rotterdam

Als Inkomensconsulent beoordeel jij het recht op bijstand binnen de Participatiewet. Je kan hierbij o.a. denken aan bijzondere bijstand, levensonderhoud en minimaregelingen. Je gaat aan de slag met je eigen caseload, voert intakegesprekken en vormt aan de hand hiervan een oordeel over de aanvraag tot bijstand. Ook het letten op signalen van fraude is een belangrijk onderdeel van je werk. Naast intakegesprekken ben je veel bezig met de administratieve afhandelingen van de binnengekomen bijstandsaanvragen. Dit alles voor de gemeente Rotterdam. Meer weten? Bekijk dan alle ins en outs over deze functie!

 

Bekijk vacature(s)

Bender heeft naast de functie diverse mogelijkheden om je als consulent verder te ontwikkelen. Hieronder enkele voordelen behorend bij de functie als Inkomensconsulent.

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Klik voor alle voorwaarden van deze functie op de link hieronder.

Bekijk vacature Inkomensconsulent

 

 

Meer informatie?

Mocht je eerst meer willen weten over werken bij Bender, de functie Inkomensconsulent Rotterdam of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.