Werken in de Zorg

Inkomensconsulent Zuid-Holland

Wil jij graag een baan of je verder ontwikkelen als Inkomensconsulent en woon je in de regio Zuid-Holland? Vind nu de vacature of opleiding die bij je past via Bender! Wij bieden diverse mogelijkheden als Inkomensconsulent. Dus ben je toe aan een uitdagende functie in de wet- en regelgeving rondom sociale zekerheid. Bekijk dan hieronder het aanbod aan functies.

Vacatures, Opleidingen & Traineeships

Inkomensconsulent Zuid-Holland vacatures

Met jouw sociale vaardigheden kun je de klant goed te woord staan en deskundig uitleg geven. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klanten. Je ontvangt aanvragen voor bijstand en gaat op onderzoek uit. Door middel van (intake) gesprekken en het goed onderhouden van het contact met de klant kun je een goed oordeel geven en bepalen op welke middelen iemand recht heeft. Je hebt een scherp oog voor detail en werkt geordend. Je let ook op signalen van fraude, regelt een terugvordering waar nodig en deelt boetes uit bij bepaalde situaties.

Aanbod Zuid-Holland

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Inkomensconsulent opleidingen

Naast een gevarieerd vacatureaanbod kun je bij ons ook een opleiding (traineeship) tot Inkomensconsulent volgen. Dat is een werk- en leertraject. Jaarlijks bieden wij deze opleiding aan. In kleine groepen worden deze traineeships gelanceerd. In Zuid-Holland hebben wij diverse mogelijkheden.

Wil jij aan de slag als Inkomensconsulent en heb je interesse in de opleiding of een vacature? Bekijk dan het complete aanbod op Bender hieronder.

Vacatures en opleidingen

Meer informatie?

Of neem vrijblijvend contact op met onze recruiter hier rechts.