Inkomensconsulent

Ben jij communicatief vaardig en oplossingsgericht? En wil je werken in de wet- en regelgeving rondom sociale zekerheid? Dan pas je perfect bij een baan als Inkomensconsulent! In deze uitdagende functie ga je uitzoeken of klanten het recht hebben op bijstand of andere voorzieningen. Bender heeft de mogelijkheden voor een baan of het volgen van een traineeship.

Vacatureaanbod

Inkomensconsulent vacatures

Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen klanten die een aanvraag gedaan hebben voor bijstand. Je gaat uitzoeken of deze klanten recht hebben op bijstand. Je onderhoudt het contact en gaat op onderzoek uit. Ook zorg je ervoor dat als je klant bijvoorbeeld een baan gevonden heeft dat de uitkering beëindigd wordt of dat als er onjuist bijstand verkregen is voor de terugvordering. Bijzondere bijstand, herindicatie en het uitdelen van boetes vallen ook onder je takenpakket. Als Inkomensconsulent ben je bezig in het juridisch kader van de Participatiewet.

Vacatureaanbod

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Opleidingen

De Bender Academie geeft de mogelijkheid om je te ontwikkelen en te specialiseren. Hier kun je volop trainingen, workshops en opleidingen volgen die actueel zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Actualiteit Participatiewet
  • Bijstandsverlening voor zelfstandigen (BBZ)
  • Basiscursus maatregelen en boete

Bender Academie

Locaties

Er zijn diverse regio’s om als Inkomensconsulent aan de slag te gaan. Regio’s zoals Noord-Holland, Zuid-Holland en Brabant worden altijd aangeboden binnen onze vacatures. Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Meer informatie?

Kijk vooral verder waar je aan de slag kunt. Wij hebben geschikte vacatures door heel Nederland. Reageer door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures & Traineeships