Werken in de Zorg

Jeugdconsulent Brabant

Heb jij ervaring in de jeugdzorg en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga dan aan de slag als Jeugdconsulent in Brabant bij Bender. Voor opdrachtgevers in de regio zijn we op zoek naar ervaren professionals die helpen met het in kaart brengen en verlenen van de benodigde zorg aan gezinnen en kinderen. Wil je meer weten over werken bij Bender of over openstaande vacatures en opleidingen? Lees dan snel verder en wie weet zien we je binnenkort bij Bender!

Vacatures Jeugdconsulent in Brabant

Als Jeugdconsulent in Brabant bij Bender ga je aan de slag met uitdagingen binnen het jeugddomein: je speelt een cruciale rol in de hulpverlening voor jeugd en gezin. Hierbij is de focus altijd op het vergroten van de zelfredzaamheid van cliënten en het ondersteunen van kinderen en hun gezinnen. Breng de hulpvraag in kaart en verbind de juiste mensen en faciliteiten met elkaar. Elke 3-9 maanden ga je aan de slag bij een nieuwe opdrachtgever, van gemeentes tot sociale wijkteams en jeugdinstellingen. Meer weten over de profielen die we zoeken? Bekijk onze vacatures.

Vacatures Jeugdconsulent Brabant

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Volg cursussen aan de Bender Academie

Bender is de detacheerder voor professionals binnen de zorg en het sociaal domein. Kom je werken bij Bender? Maak dan gebruik van de Bender Academie, het opleidingsinstituut voor professionals. Volg cursussen die je helpen met het nog beter uitvoeren van je werk om zo de impact bij cliënten te vergroten. Kies bijvoorbeeld voor cursussen als introductie in de Jeugdwet of complexe scheiding- en omgangsproblematiek. Ben je geïnteresseerd in leren bij Bender? Bekijk al onze opleidingen.

Opleidingen voor Jeugdconsulenten

Gerelateerde vacatures

Wil je aan de slag bij Bender in een andere functie? Bekijk dan onze gerelateerde vacatures.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures & Traineeships