Jeugdconsulent Utrecht

Wil jij graag aan de slag als Jeugdconsulent in Utrecht? Via Bender vind je een baan, opleiding of traineeship waar persoonlijke groei en werkplezier op nummer één staan. Op onze website vind je veel verschillende vacatures en opleidingen binnen het jeugddomein in Utrecht.

Bender richt zich op jou, van student tot aan ervaren professional. Wij bieden aanvullende trainingen aan en vinden persoonlijke begeleiding belangrijk. Zo kun je jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen. Bekijk ons aanbod en meld je vrijblijvend aan of solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures, Opleidingen & Traineeships

Vacatures Utrecht

Via Bender kun je aan het werk als Jeugdconsulent bij verschillende gemeentes, wijkteams of jeugdinstellingen zoals het CJG of de WSG. Je speelt een belangrijke rol voor de jongeren en het gezin. Ben je een aanpakker, flexibel en wil je graag het verschil maken? Vind dan hier de Jeugdconsulent vacature die bij je past.

Aanbod vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Opleidingsaanbod voor Jeugdconsulenten Utrecht

Bender biedt (verdiepings)trainingen aan zoals het Het pgb in de Jeugdwet, Versterken van eigen kracht binnen het gezin of de training Beroepscode en Tuchtrecht. Zo kun jij je als ervaren professional door blijven ontwikkelen. Blijf altijd werken aan jezelf en de kwaliteit van je vak middels de Bender Academie.

Bender Academie

Traineeship Jeugdconsulent Utrecht

Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Je start met een periode van theorielessen om je voor te bereiden op het werkveld. Daarna ga je naast de studie aan de slag bij een opdrachtgever die bij jou past en aan jouw wensen voldoet.

Tijdens het traineeship word je klaargestoomd om zelfstandig in het werkveld aan de slag te gaan. We bereiden je voor op de veranderingen in het beroepsveld en de uitdagingen die daarbij horen. Zo ben je aan het einde van het traineeship klaargestoomd als Jeugdconsulent!

Vacatures, Opleidingen & Traineeships

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!