Jeugdconsulent

Via Bender vind je diverse mogelijkheden om als Jeugdconsulent aan de slag te gaan. Van opleidingen en traineeships tot aan vacatures. Je kunt aan de slag bij een gemeente, CJG of het sociaal wijkteam. Door het hele land hebben wij Jeugdconsulent vacatures beschikbaar, opleidingsmogelijkheden en traineeships. Van Maastricht tot aan Groningen. Van Amsterdam tot Rotterdam.

Vacatures, Opleidingen & Traineeships

Vacatures

Als Jeugdconsulent is geen dag hetzelfde! Je voert gesprekken met gezinnen en bekijkt de hulpvragen. Je weet welke zorg passend is en helpt ze weer op hun eigen benen te staan. Het is jouw prioriteit dat het gezin de juiste hulp krijgt. Je kan snel schakelen en weet de touwtjes in handen te houden. Op het gebied van jeugd zijn er veel uiteenlopende hulpvragen en je weet je daar gemakkelijk op aan te passen.

Aanbod Vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

 

 

 

 

 

 

 

Opleidingen

Via de Bender Academie bieden wij opleidingen aan om als Jeugdconsulent te starten of om je als ervaren professional te blijven ontwikkelen. Samen kijken we welke opleiding het beste aansluit op jouw wensen en talenten. Daarnaast werken wij met aanvullende trainingen, persoonlijke begeleiding en voortgangsgesprekken.

Traineeships

Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Je start met een periode van theorielessen om je voor te bereiden op het werkveld. Daarna ga je naast de studie aan de slag bij een opdrachtgever die bij jou past en aan jouw wensen voldoet. Tijdens het traineeship word je klaargestoomd om zelfstandig aan de slag te gaan. We bereiden je voor op de veranderingen binnen het Sociaal Domein en de uitdagingen die daarbij horen. Zo ben je aan het einde van het traineeship klaar om aan de slag te gaan als Jeugdconsulent.

Wil jij gaan werken of leren in het Sociaal Domein en ga je voor een vacatures als Jeugdconsulent of trainee? Bekijk dan het complete aanbod op Bender.

Vacatures, Opleidingen & Traineeships

Locaties

Er zijn diverse regio’s om als Jeugdconsulent aan de slag te gaan. Regio’s zoals Utrecht, Zuid-Holland en Brabant worden altijd aangeboden binnen onze vacatures. Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!