Jobhunter Participatiewet

Als Jobhunter Participatiewet help je werkzoekenden met het vinden van de juiste baan. Ben je op zoek naar een baan in het sociaal domein waarmee je mensen echt kunt helpen? Dan is de functie Jobhunter Participatie bij Bender een fantastische keuze. Bekijk onze vacatures en opleidingsmogelijkheden en wie weet zien we je binnenkort bij Bender.

Onze vacaturea

Vacatures Jobhunter Participatiewet

Beschik jij over uitstekende luistervaardigheden en werk je gestructureerd? Dan is een baan als Jobhunter Participatiewet bij Bender iets voor jou. Je gaat met werkzoekenden in gesprek en helpt ze aan een baan. Door ze te begeleiden op hun weg naar betaald werk geef je ze de kans hun tijd op een zinvolle manier in te vullen. We zijn in verschillende plaatsen op zoek naar Jobhunters Participatiewet. Geïnteresseerd? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures:

Vacatures Jobhunter Participatiewet

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende verdiepingstrajecten. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Cursussen en trainingen Bender Academie

Om je werk bij Bender zo goed mogelijk te kunnen doen, hebben we opleidingen en cursussen voor onze medewerkers en andere cursisten. Om jouw kennis van de Participatiewet up-to-date te houden en onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen. Wij investeren graag in onze mensen en geloven in de kracht van trainingen en opleidingen.

Aanbod opleidingen en cursussen

Gerelateerde vacatures

Wil je werken bij Bender, maar sluit de vacature voor Jobhunter Participatiewet niet aan bij jouw wensen of kwaliteiten? Bekijk dan onze ander vacatures.

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures & Traineeships