Junior Generalist Sociaal Wijkteam

Junior Generalist is de functie voor gedreven starters met een talent voor het verbinden van mensen. Als Generalist ondersteun je diverse projecten bij gemeenten en fungeer je als aanspreekpunt voor burgers. Dit om samen binnen hun eigen netwerk tot een passende oplossing te komen voor problemen. Klinkt dit als een functie voor jou? Bekijk dan onze vacatures en ons traineeship.

Vacatures & ons Traineeship

Junior Generalist Sociaal Wijkteam

Als Generalist ga je het gesprek aan met mensen uit jouw gemeente. Je helpt ze met het oplossen van problemen en gaat met ze in gesprek over onderwerpen als thuishulp, armoede, schulden en opvoedvraagstukken. Is de hulpvraag duidelijk? Ga dan samen met ze op zoek naar de beste oplossing, het liefst in hun eigen kring en met eigen middelen. Op deze manier vergroot je de zelfredzaamheid van burgers in verschillende gemeenten. Benieuwd naar de benodigde ervaring en kwaliteiten? Bekijk onze vacatures.

Vacatures Junior Generalist

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Opleidingen volgen bij Bender

Traineeship Generalist sociaal domein

Sta je aan het begin van je loopbaan of overweeg je een carrièreswitch? Wellicht is het traineeship wel iets voor jou. Tijdens dit traineeship ga je aan de slag met de theorie en doe je vervolgens praktijkervaring op door mee te draaien in verschillende van onze projecten. Aan het einde van het traineeship bieden wij je een vaste baan aan en ga je op detacheerbasis aan de slag als bij onze opdrachtgevers.

Traineeship bij Bender

Meer informatie?

Heb je vragen over hoe de functie er in de praktijk uitziet of wil je direct solliciteren? Neem dan contact met ons op of vul het sollicitatieformulier in.

Vacatures & Traineeships