werken in het Sociaal Domein

Junior Generalist

Wil jij aan de slag met een uitdagende functie binnen het sociaal domein? Wellicht ben jij dan de Junior Generalist die we bij Bender zoeken. Bender is de detacheerder voor het sociaal domein en de werkgever voor iedereen die houdt van een uitdagende, afwisselende baan. Ga aan de slag bij onze klanten en maak het verschil met deze impactvolle baan. Lees meer over onze vacatures, opleidingen en traineeships en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwste aanwinst!

Vacatures

Vacatures Junior Generalist

Als Junior Generalist ben je het eerste aanspreekpunt voor verschillende sociale initiatieven. Van aanvragen die via het sociaal wijkteam binnenkomen tot het coördineren van projecten en het samenbrengen van de juiste mensen. Een breed en uitdagend takenpakket! Wil je meer weten over de profielen die we zoeken en vacatures die we open hebben staan? Neem een kijkje bij onze vacatures.

Vacatures bij Bender

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf jezelf ontwikkelen bij de Bender Academie

Kom je werken bij Bender, maak dan gebruik van de Bender Academie. Bij Bender geloven we dat door te investeren in opleidingen onze mensen nog meer waarde kunnen toevoegen. Bender medewerkers krijgen daarom de kans zich te blijven ontwikkelen via de Bender Academie. Bekijk onze opleidingsmogelijkheden.

Opleidingen sociaal domein

Traineeship Junior Generalist

Heb je nog weinig werkervaring binnen het sociaal domein? Dan is een traineeship een goede keuze. Tijdens dit intensieve opleidingstraject ga je eerst aan de slag met de theorie en leg je examens af. Na het afronden hiervan draai je enkele maanden mee op een aantal van onze projecten en leer je alles wat er in de praktijk te leren is van onze ervaren generalisten. Heb je het traineeship succesvol afgerond? Dan gaan we op zoek naar een passende opdracht zodat je aan de slag kunt bij een van onze opdrachtgevers.

Traineeships bij Bender

Gerelateerde vacatures

Ga je liever aan de slag met een andere functie? Ook dan hebben we bij Bender verschillende opties. Bekijk onze vacatures.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures