Junior Jeugdconsulent

Wil je aan de slag binnen het sociaal domein? Dan is de functie Junior Jeugdconsulent bij Bender iets voor jou. Heb je 1 à 2 jaar ervaring en wil je echt iets bijdragen door middel van een maatschappelijke functie? Ga dan bij ons aan de slag en help gezinnen met een hulpvraag of opvoedingsvraagstukken. Lees meer over onze vacatures, opleidingen en traineeships en wie weet zien we je binnenkort bij Bender.

Vacature Junior Jeugdconsulent

Als Junior Jeugdconsulent bij Bender ga je aan de slag voor gemeentes en aanverwante organisaties. Je gaat het gesprek aan met kinderen en hun ouders en brengt problemen in kaart. Jij bent het eerste aanspreekpunt vanuit de opdrachtgever en gaat aan de slag met het analyseren van de vraagstukken. Vervolgens kom je met een plan en verbind je de juiste mensen en instanties met elkaar om aan de hulpvraag te voldoen. Wil je meer weten over de profielen die we zoeken? Neem een kijkje bij onze vacatures.

Vacatures Junior Jeugdconsulent

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Blijf jezelf ontwikkelen via de Bender Academie

Wie komt werken bij Bender krijgt de kans zich te blijven ontwikkelen via de Bender Academie. De Bender Academie is het opleidingsinstituut voor professionals binnen het sociaal domein. Ga aan de slag met wet- en regelgeving binnen de jeugdzorg, volg een cursus omgaan met agressie of verdiep je in de wereld van motiverende gespreksvoering. Allemaal vaardigheden die je helpen jouw werk als Jeugdconsulent nog beter uit te voeren en door te groeien binnen onze organisatie. Bekijk onze opleidingen.

Opleidingen van Bender

Traineeships bij Bender

Heb je nog weinig werkervaring en wil je aan de slag als Jeugdconsulent? Dan hebben wij een unieke mogelijkheid voor je: het Traineeship Jeugdconsulent. Tijdens dit traineeship ga je gedurende 3 weken aan de slag met de theorie en ga je vervolgens op pad met onze professionals. Door 2 maanden mee te draaien op verschillende projecten leer je de kneepjes van het vak van ervaren Jeugdconsulenten en andere Bender medewerkers. Lees alles over de voorwaarden en kijk of dit traject bij je past.

Traineeships Jeugdconsulent

Gerelateerde vacatures

Wil je aan de slag bij Bender maar is de functie Junior Jeugdconsulent niet wat je zoekt? Bekijk dan onze andere vacatures en ga aan de slag als Wmo Consulent, Schuldhulpverlener of Persoonlijk zaakbehandelaar toeslagenaffaire.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures & Traineeships