Klantmanager werk en inkomen Zuid-Holland

Wil jij graag aan de slag bij de gemeente als Klantmanager werk en inkomen in Zuid-Holland? Via Bender vind je een baan, opleiding of traineeship waar persoonlijke groei en werkplezier op nummer één staan. Op onze website vind je veel verschillende vacatures en opleidingen.

Wij bieden aanvullende trainingen aan en vinden persoonlijke begeleiding belangrijk. Zo kun je jezelf door je carrière in het sociaal domein blijven ontwikkelen en uitdagen. Bekijk ons aanbod en solliciteer direct via ons sollicitatieformulier.

Vacatures & Traineeships

Vacatures Klantmanager werk en inkomen

Via Bender kun je aan het werk als Klantmanager werk en inkomen bij verschillende gemeenten. Je behandelt inkomensaanvragen waarbij je signalen en knelpunten onderzoekt. Ook ben je het aanspreekpunt van zowel hulpaanvrager als aanbieder. Ben je een aanpakker, werk je secuur en wil je graag het verschil maken? Vind dan hier de vacature die bij je past.

Aanbod Klantmanager werk en inkomen

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende opleidingen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Klantmanager werk en inkomen opleidingen

Bender biedt opleidingen aan om je als Klantmanager werk en inkomen door te blijven ontwikkelen. Wij bieden opleidingen aan zoals; Introductie in de Participatiewet, Motiverende gespreksvoering en gespreksvaardigheden. Blijf altijd werken aan kwaliteitsverbetering met de Bender Academie.

Traineeship Klantmanager werk en inkomen 

Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken én leren. Je start met een periode van theorielessen om je voor te bereiden op het werkveld. Daarna ga je naast de studie aan de slag bij een opdrachtgever die bij jou past en aan jouw wensen voldoet. Tijdens het traineeship word je klaargestoomd om zelfstandig in het werkveld aan de slag te gaan. We bereiden je voor op de veranderingen in het beroepsveld en de uitdagingen die daarbij horen. Zo ben je op het einde van het traineeship klaargestoomd als Klantmanager werk en inkomen!

Traineeships

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures & Traineeships