Medewerker Uitkeringsadministratie

Maak jij jezelf graag nuttig met een baan binnen Werk, Zorg en Inkomen? Ga dan aan de slag bij Bender als Medewerker Uitkeringsadministratie. Deze uitdagende functie is de perfecte keuze voor iedereen die graag zijn of haar steentje bijdraagt binnen het sociaal domein. Heb je interesse? Bekijk de vacatures en opleidingen bij Bender.

Vacatures & Traineeships

Vacatures Medewerker Uitkeringsadministratie

Als Medewerker Uitkeringsadministratie ben jij onmisbaar voor de dagelijkse gang van zaken bij gemeentes. Verwerk nieuwe uitkeringsaanvragen en ondersteun de inkomensconsulent bij het verwerken van administratieve uitkeringsregelingen en berekeningen. Wil je zien hoe het er op de financiële afdeling van verschillende gemeentes aan toegaat? Bekijk dan onze vacatures en ga aan de slag bij Bender!

Vacatures Medewerker Uitkeringsadministratie

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende verdiepingstrajecten. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Cursussen en trainingen Bender Academie

Bij Bender geloven wij dat je nooit uitgeleerd bent. Om ervoor te zorgen dat onze medewerkers anderen zo goed mogelijk kunnen helpen, bieden wij daarom opleidingen en trainingen aan via de Bender Academie. Leer alles over de actualiteiten van de Participatiewet of volg trainingen op gebied van gespreksvaardigheid, rechtmatigheid of leiderschap. Na het volgen van een cursus aan de Bender Academie kun je bij jouw volgende opdracht nog meer waarde toevoegen.

Opleidingen en cursussen Medewerker Uitkeringsadministratie

Gerelateerde vacatures

Wil je werken bij Bender, maar is een functie als Medewerker Uitkeringsadministratie net niet wat je zoekt? Solliciteer dan op een van onze andere vacatures binnen het sociaal domein.

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures & Traineeships