werken in het Sociaal Domein

Persoonlijk zaakbehandelaar toeslagenaffaire

Wie kiest voor een baan als Persoonlijk zaakbehandelaar toeslagenaffaire bij Bender maakt het zijn of haar dagtaak gedupeerden van de toeslagaffaire vanuit gemeenten te ondersteunen. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarbij je veel maatschappelijke waarde toevoegt? Lees dan meer over de vacatures en opleidingen bij Bender.

Vacatures

Vacatures Persoonlijk zaakbehandelaar toeslagenaffaire

Word jij door familie en vrienden altijd omschreven als een luisterend oor? Wil je graag mensen helpen en ben jij de eerste die creatieve oplossingen verzint voor problemen? Dan ben jij de Persoonlijk zaakbehandelaar die wij zoeken. Ga je bij Bender aan de slag, dan ga je werken bij verschillende gemeentes. Hier word je contactpersoon voor gedupeerden van de toeslagaffaire, luister je naar hun verhalen en help je ze met het oplossen van problemen. Klinkt dit als een baan voor jou? Bekijk dan onze vacatures.

Vacatures Persoonlijk zaakbehandelaar toeslagenaffaire

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen en cursussen. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Opleidingen die je verder helpen

Een baan als Persoonlijk zaakbehandelaar toeslagenaffaire kan vrij intensief zijn. Om jou zo goed mogelijk te helpen bij het uitvoeren van je werk geloven wij bij Bender in het aanbieden van ondersteuning en opleidingen. Je bent immers, ook als professional, nooit uitgeleerd. Maak daarom tijdens jouw loopbaan gebruik van de opleidingen van de Bender Academie. Volg cursussen als introductie in de schuldhulpverlening of motiverende gespreksvoering om zo gedupeerden van de toeslagenaffaire nog beter te kunnen helpen.

Opleidingen voor Persoonlijk zaakbehandelaar toeslagenaffaire

Gerelateerde vacatures

Wil je aan de slag binnen het sociaal domein, maar is deze functie niet wat je zoekt? Neem dan een kijkje bij onze andere vacatures.

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Liever direct solliciteren, gebruik het sollicitatieformulier.

Vacatures