werken in het Sociaal Domein

Projectleider Sociaal Domein

Ben je op zoek naar een uitdagende functie waarin je een maatschappelijke bijdrage levert? Ga dan aan de slag als Projectleider Sociaal Domein bij Bender. Je werkt bij Bender op detacheringsbasis en krijgt de verantwoordelijkheid over uitdagende en afwisselende opdrachten. Is je interesse gewekt? Bekijk onze openstaande vacatures en lees meer over de opleidingen van de Bender Academie.

Onze vacatures

Vacatures Projectleider Sociaal Domein

Als Projectleider Sociaal Domein ben je verantwoordelijk voor het coördineren van projecten bij gemeenten. Werk aan maatschappelijke uitdagingen en zorg dat jouw team de projecten succesvol afrondt. Ben jij een ster in het stroomlijnen van processen en gebruikmaken van de kwaliteiten van teamleden? Dan is deze baan bij Bender de perfecte keuze. We zijn voor verschillende locaties in Nederland op zoek naar Projectleiders, dus neem snel een kijkje bij onze vacatures.

Vacatures Projectleider Sociaal Domein

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende verdiepingstrajecten. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Opleidingen sociaal domein

Bij Bender geloven wij dat niemand ooit is uitgeleerd. Daarom hebben wij de Bender Academie opgericht. Onze eigen professionals en andere cursisten leren hier middels, e-learning,  cursussen en opleidingen alles wat ze moeten weten voor verschillende functies binnen het sociaal domein. Door te investeren in opleidingen en trainingen te faciliteren kunnen onze professionals anderen weer beter helpen. Bekijk snel ons aanbod:

Opleidingen sociaal domein

Gerelateerde vacatures

Is de functie Projectleider binnen het Sociaal Domein net niet wat je zoekt? Neem dan een kijkje bij onze andere vacatures.

Meer informatie?

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan of een opleiding te starten? Reageer dan nu door vrijblijvend contact met ons op te nemen!

Vacatures & Traineeships