werken in het Sociaal Domein

Schuldhulpverlener Amsterdam

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Schuldhulpverlener in Amsterdam? Ga dan aan de slag bij Bender. Bender is de detacheerder binnen het sociaal domein en de plek voor professionals die op zoek zijn naar een uitdagende, afwisselende baan. Als Schuldhulpverlener bij Bender werk je bij verschillende opdrachtgevers en voeg je hier echt waarde toe. Klinkt dit als een baan voor jou? Bekijk dan onze vacatures en lees meer over leren en werken bij Bender.

Schuldhulpverlener vacatures Amsterdam

Als Schuldhulpverlener bij Bender ga je bij gemeentes aan de slag met het begeleiden van burgers met schuldproblematiek. Iedere 3-6 maanden start je bij een nieuwe opdrachtgever en ga je hier in gesprek met hulpbehoevenden. Je brengt de schulden in kaart en maakt samen een plan hoe deze afgelost kunnen worden. Daarnaast begeleid je cliënten met het contacteren van schuldeisers en het treffen van regelingen. Wil je meer weten over de profielen die we zoeken? Bekijk onze vacatures Schuldhulpverlener Amsterdam.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Schuldhulpverlener opleidingen Amsterdam

Kom je werken bij Bender dan bieden wij je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen, ook als ervaren professional. Via de Bender Academie krijg je de mogelijkheid interessante cursussen en trainingen te volgen. Denk hierbij aan verdieping op gebied van wet- en regelgeving, een cursus actualiteiten schuldhulpverlening, communicatie met inwoners bij vroegsignalering schulden of een training omgaan met agressie. Allemaal vaardigheden die je helpen jouw werk als Schuldhulpverlener beter te kunnen doen.

Opleidingen van Bender

Schuldhulpverlener traineeship Amsterdam

Wil je starten met een baan als Schuldhulpverlener, maar heb je niet de benodigde ervaring? Dan is een traineeship een goede keuze. Tijdens Traineeships van Bender ga je 13 weken aan de slag en word je klaargestoomd zelfstandig aan de slag te gaan als Schuldhulpverlener. Je begint met de theorie en legt een aantal examens af. Daarna loop je in de praktijk mee met ervaren Bender collega’s en leer je zo veel mogelijk bij onze klanten. Heb je het traineeship succesvol afgerond? Dan kijken we samen welke opdrachtgever jouw kwaliteiten nodig heeft en kun je direct aan de slag.

Traineeship Schuldhulpverlener

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures