werken in het Sociaal Domein

Schuldhulpverlener Den Haag

Heb jij ervaring in de Schuldhulpverlening en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij Bender aan het juiste adres. Wij zijn de detacheerder binnen het sociaal domein en we zijn op zoek naar Schuldhulpverleners in Den Haag. Ga aan de slag bij verschillende opdrachtgevers en voeg echt waarde toe met jouw kennis en ervaring. Wil je meer weten over de openstaande vacatures, werken bij Bender en onze opleidingsmogelijkheden? Lees dan snel verder. Wie weet zien we je binnenkort bij Bender!

Schuldhulpverlener vacatures Den Haag

Als Schuldhulpverlener bij Bender start je iedere 3-6 maanden bij een nieuwe opdrachtgever. Hier help je mensen met schulden met hun problematiek en stel je samen een plan op om de schulden aan te pakken. Ben jij een goede luisteraar, sociaal en maak jij graag het verschil? Bekijk dan onze Schuldhulpverlener vacatures en vind een baan die bij je past.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Schuldhulpverlener opleidingen Den Haag

Kom je werken bij Bender dan bieden wij je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen, ook als ervaren professional. Via de Bender Academie krijg je de mogelijkheid interessante cursussen en trainingen te volgen. Denk hierbij aan verdieping op gebied van wet- en regelgeving, een cursus actualiteiten schuldhulpverlening, communicatie met inwoners bij vroegsignalering schulden of een training omgaan met agressie. Allemaal vaardigheden die je helpen jouw werk als Schuldhulpverlener beter te kunnen doen.

Opleidingen van Bender

Schuldhulpverlener traineeship Den Haag

Wil je aan de slag bij Bender, maar heb je nog weinig werkervaring binnen het sociaal domein? Dan bieden we je de mogelijkheid een traineeship te volgen. Een traineeship is de ideale combinatie tussen werken en leren. Je start met theorielessen om je voor te bereiden op het werkveld. Daarna ga je aan de slag bij een aantal van onze opdrachtgevers en leer je de kneepjes van het vak van ervaren Bender collega’s. Na het afronden van het traineeship ben je klaar om zelfstandig aan de slag te gaan als Schuldhulpverlener. Wij kijken samen met je welke klanten jouw hulp goed kunnen gebruiken en zetten je aan het werk.

Traineeship Schuldhulpverlener

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures