Schuldhulpverlener Eindhoven

Wil je aan de slag als Schuldhulpverlener bij verschillende opdrachtgevers in regio Eindhoven? Dan ben je bij Bender aan het juiste adres. Bender is de detacheerder voor het sociaal domein en een plek waar persoonlijke ontwikkeling en werkplezier op één staan. Zet jouw kwaliteiten in bij organisaties die je hulp goed kunnen gebruiken en kom legaal jobhoppen bij Bender. Klinkt dit als een uitdaging voor jou? Lees dan meer over werken bij Bender en bekijk onze vacatures en opleidingen.

Schuldhulpverlener vacatures Eindhoven

Als Schuldhulpverlener in Eindhoven bij Bender help je mensen met schulden met het in kaart brengen van hun problemen en het oplossen hiervan. Word jij door je omgeving omschreven als een luisterend oor en heb je ervaring in de schuldhulpverlening? Bekijk dan onze vacatures en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwste aanwinst in regio Eindhoven.

Onze vacatures

 

Voordelen om via Bender aan de slag te gaan:

  • Goed salaris, direct een vast dienstverband en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden
  • We geven je de aandacht die je verdient zodat jij kan groeien in je carrière
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, leer door via onze Bender Academie >>
  • Gezelligheid door informele bijeenkomsten en een betrokken en hecht (regio)team

Bender Academie

Wij geloven in groei en aandacht. Met praktijkgerichte trainingen, cursussen en uitdagende traineeships. Ook als je al aan het werk bent. Wij helpen je graag verder met je eigen ontwikkeling. Daar willen we je bij ondersteunen via de Bender Academie.

Schuldhulpverlener opleidingen Eindhoven

Kom je werken bij Bender dan bieden wij je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen, ook als ervaren professional. Via de Bender Academie krijg je de mogelijkheid interessante cursussen en trainingen te volgen. Denk hierbij aan verdieping op gebied van wet- en regelgeving, een cursus actualiteiten schuldhulpverlening, communicatie met inwoners bij vroegsignalering schulden of een training omgaan met agressie. Allemaal vaardigheden die je helpen jouw werk als Schuldhulpverlener beter te kunnen doen.

Opleidingen van Bender

Schuldhulpverlener traineeship Eindhoven

Wil je starten met een baan als Schuldhulpverlener, maar heb je niet de benodigde ervaring? Dan is een traineeship een goede keuze. Tijdens Traineeships van Bender ga je 13 weken aan de slag en word je klaargestoomd zelfstandig aan de slag te gaan als Schuldhulpverlener. Je begint met de theorie en legt een aantal examens af. Daarna loop je in de praktijk mee met ervaren Bender collega’s en leer je zo veel mogelijk bij onze klanten. Heb je het traineeship succesvol afgerond? Dan kijken we samen welke opdrachtgever jouw kwaliteiten nodig heeft en kun je direct aan de slag.

Traineeship Schuldhulpverlener

Meer informatie?

Heb je vragen over werken bij Bender? Neem dan contact met ons op. Wil je liever gelijk solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Vacatures